Eladás Ház, Shah Alam, Selangor, Malajzia, Kota kemuning

Eladás - Cod. 39918

  • Tipus: Ház
  • Terület: 743.22 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

Signature Bungalow ház. Ritka lehetőség arra, hogy valóban az egyetlen aláírással rendelkező bungalóházat birtokolja KK Hills-ben, amely teljesen (ÚJ). Az összes Signature BUNGALOW ház el volt foglalva korábban. A KK dombok a Kota Permai GOLF tanfolyam szívében találhatók. A legrangosabb hely Kota Kemuningben és valószínűleg Shah Alamban. Itt az alkalom, hogy megkapja az egyetlen üres Signature bungalót. Nincsenek ügynökök, nem törnek össze, csak valódi vevők. Az ár nem tárgyalható. Tegyen nyilatkozatot, vásárolja meg aláírás bungalóját!

Tehát valószínűleg azon gondolod, hogy oly sok bungaló található a kota kemuningben. A kota kemuning melyik része a legjobb ?? Nos, természetesen bárhol a golfpálya közelében. De gondolod ki, csak egy olyan terület található a KK-ban, amely JOBB a golfpálya közepén (belül), és ez a Kota Kemuning Hills. Ezért volt és mindig lesz a Kota Kemuning Hills a legjobb hely Kota Kemuningben. Akkor vásárol álmai otthonát, hogy a család élhessen. A KK-ban nincs más hely, mint a KK-hegységben !!

A ház megvásárlásakor a fehér golf tagságot kell elérni, melynek ára 120 000 rm. Ne gondold át kétszer, ha van költségvetése, vásárold meg ezt a gyönyörű darabot. Adjon meg mindent a családjának.

Az ár nem tárgyalható. Mint mondtam, ez a legújabb ház a legjobb helyen, a legjobb közösséggel. Csak akkor érdeklődjön, ha a zsebed elég mélyen vannak, különben másutt a 2. legjobbat is fontolgathatja.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB